dissabte, 24 d’octubre del 2009

llarga distància... i tan llarga!! (Campionat de Catalunya de llarga distància, Moià 2009)

Primera cursa del cap de setmana superada, clar que tenint en compte que demà hi ha un altre campionat, i que avui he acabat bastant destrossada, no se si ha estat bona idea fer la cursa llarga...

El sopar d’ahir no sembla haver-me afectat massa, en cursa no ho he notat. El que si que he notat són les setmanes que porto a sobre d’estres i de no entrenar... això si que pesa...

En teoria la cursa havia de tenir 4,5km i 325m de desnivell positiu, però en orientació aquests números mai són reals, o sigui que m’he dedicat a marcar el camí amb el Wikiloc així una mica com he pogut, amb l’ajuda d’aquesta gran pàgina i del mapa de la cursa, i he tret els números més reals... en total 6,54km i 301m de desnivell positiu i 312m de desnivell negatiu. Sobre el desnivell, és més correcte el que marca el mapa, ja que jo he marcat els punts a ull, però el recorregut que he acabat fent, són més reals els 6,5 km. Poso unes imatges del recorregut i els números.

 


Uns quants metres són perquè he donat alguna volta de més... la resta del recorregut que he escollit (no sempre es pot anar en línia recta!)

A destacar la fita 4 que m’hi he enganxat de valent, i la fita 7 que hi he passat pel costat i no l’he vista! I he hagut de tornar a fer un bon desnivell per recuperar-la... la resta... doncs una cursa massa lenta i si ho sumem tot doncs una cursa de 1h 45min 58seg. En general ha anat bé, però resulta que a la resta de corredores encara els ha anat millor! He fet 8a posició del total, però crec que és un 4rt lloc de les federades a D21A.

(fita 200, just abans de l'sprint final i sembla que m'ho agafo tranquil·lament.Foto: Joan)

Ara per sopar, intentaré portar-me millor. A veure si recupero energia i demà em surten forces miraculoses d’algun lloc.

(Comentant les jugades amb les compis. Foto: Joan)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada