dissabte, 10 d’octubre del 2009

El linx de hödr

Acabo de recordar que havia creat aquest bloc per explicar-hi les meves aventures o no tan aventures, o sigui que toca escriure alguna cosa.... no?

De tant en tant m'agrada anar a buscar geocachings... que venen a ser una mena de tresors que has de trobar o bé amb unes coordenades i el gps, o bé realitzant proves i trobant pistes fins a trobar el tresor. Dit així sembla “cutre”, però la veritat és que ho proves una vegada i t'enganxa força...

Normalment ho faig per trobar lloc que tenen algun interès en alguna de les zones que per alguna casualitat de la vida et toca visitar, i moltes vegades descobreixes llocs nous i molt xulos, que sense el geocacing potser no se li acudiria mai a ningú d'anar.

El d'ahir va ser especial, i un dels requeriments és fer-lo de NIT, i clar jo això de córrer pel mig del bosc de dia i amb un mapa ho tinc superat, però fer-ho de nit ja és una altra cosa.. o sigui que vaig enredar a en Jordi, que de tant en tant també li agrada fer històries d'aquestes. I vinga, a pujar als Àngels (prop de Girona) de nit, que és el lloc on comença l'aventura. Ens posem els dorsals i més llanternes de mà que portàvem i vinga, cap a dins el bosc.

Teníem les coordenades del punt d'inici i les coordenades del camí, només vam tenir el "PETIT" problema que a sota el bosc el gps no agafava cobertura... però després d'anar una bona estona amunt i avall i d’acollonir-me per cada fressa que sentia (si si, molt valenta jo.. però després...), ens vam ficar per intuïció per un camí on després d'estar molt atents a tot el que vèiem, vaig trobar el primer reflex! la primera senyal que ens duria al tresor! després del primer, el segon i el tercer i uns quants més... i finalment els ulls del linx!! i a sota els ulls del linx el tresor esperat! la part més emocionant va ser anar trobant les senyals i tot i que deien que pel bosc s'havia d'estar en silenci... se'ns escapava un crit cada vegada que en vèiem una! llavors segur que els habitants del bosc estaven més acollonits que jo!

Després per lògica s'havia de seguir el camí enrere, però nosaltres d'anar pel mig del bosc ja ens en sortim i xulos de nosaltres vam tirar pel dret, i per sort... ens va sortir bé! tot i que en algun moment pensàvem que les bardisses no ens deixarien continuar en la direcció que volíem!

En el tresor hi vam deixar un geocoin i vam agafar un travel bug (foto).


Avui hem agafat la bicicleta i hem fet dos geocachings més. Aquest cop amb en Jordi i en Jordi (si si, dos), i hem fet un parell de punts del carrilet. Tampoc és normal que jo faci tres geocachings en dos dies.. però per aquest cop, ha anat així! Com que buscar-los un dia de sol és massa fàcil, també hem optat per sortir mentre plovia.

Tots amb el geocaching de Bescanó

Demà toca cursa del Carrilet, per tant aquest cap de setmana ho faré tot doble... on és la imaginació? qui me la trobi (la imaginació) que li digui que la busco!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada