dilluns, 3 de gener del 2011

TXELL&GOOD al Montseny!!!

Quedar amb algú en algun lloc que no coneixes del tot bé, i que no hi ha cobertura, no és una de les millors opcions. Si teniu pensat quedar amb algú al Montseny, NO hi ha gaire cobertura! 

(Aquí no tenia pas clar que arribés sense problemes!)

Està tot glaçat, amb el cotxe no em puc moure perquè patina més que una pista de gel, o sigui que 
després d'estar-me esperant casi una hora decideixo agafar la llanterna i sortir a passejar de nit, per veure si trobo per algun lloc la Txell.... Entro al restaurant preguntant si hi ha anat algú buscant a algú... no saben res! Passejo per fora...
Arribo a una zona amb una furgo aparcada, però no veig casi res amb el coi de llanterna, és ella? Txell? hola? hola? està passant de mi? ah.. deuen ser francesos i no m'entenen.... i es baixa el vidre... insisteixo! Txell?? i responen! Ester! jajajaajaja em quedo a quadres.... resulta que es pensava que jo li anava a dir que allà no podia aparcar la furgo... i estava mig acollonida, i jo.. pensant-me que parlava amb francesos.... està clar, que un cap de setmana així, no podia començar amb més espectacle!
I al final, ha enganyat a un amic, i serem 3 amb 2 furgos.

Agafo els trastets i m'instal·lo a la TxelliFurgo! Abans de sopar, mirem el mapa, i decidim què farem aquests dies: Agudes+Turó de l'Home,  BTT per algun lloc i algun altre trekking.


Dilluns: Santa Fe - Font dels Passavets - Les Agudes - Turó de l'Home - Font dels Passavets - Santa Fe

(La ruta!)

S'afegeixen a l'aventura en Marc amb uns col·legues, i també en Barrufet. Abans de començar a pujar, tenim un encàrrec important: hem de fer de garraferes!!! Aquí en teniu la prova! (Es veu que a alguns els fa gràcia que els de poble anem a buscar l'aigua a la font amb garrafes! ;-))) )

(garraferes, en diuen!)




Continuem pujant i el camí cada cop està més glaçat, i el cim més a prop! No fa gaire bon dia, però un cop arribats a dalt, es "despeja" el suficient com per tenir unes bones vistes fins al mar.



El tall des de les Agudes al Turó de l'Home està ben glaçat!!



Baixant, aprofitem per fer una miqueta de patinatge sobre gel! Sempre és bo afegir modalitats a les sortides!

( Entrenant el patinatge sobre gel)

Un cop a baix s'afegeixen la Núria, en Víctor... i també les seves furgos, que fent un tetris les ajuntem per crear un mega menjador amb taula de comunicacions inclosa, on fem el dinar a base de... del que trobem! Alguns aprofiten per provar si el terra de la furgo és resistent al "yakisoba" o com carai s'escrigui, i efectivament! si us heu de comprar una furgo, que sapigueu que hi podreu escampar els fideus!

(Furgo amb menjador doble)


Gran nit de birres, ratafia i mini monopoly per fer passar el fred!!

Dimarts: Santa Fe - Coll de Te - Arbúcies - Pla de la Feixa Llarga - Santa Fe

(La ruta!)

Preparem la BTT, agafem els trastets i avall que fa baixada!!! Normalment les sortides amb BTT si són desnivellades, es comença amb la pujada i s'acaba amb la baixada, però nosaltres ho farem el revés i baixem de Santa Fe fins a Arbúcies, per agafar mooolta mandra per la tornada! 

(mapiii)

La baixada la fem dins uns boscos amb uns arbres gegants, sortint d'un convent abandonat. Realment val molt la pena aquesta baixada!





Fem un bon dinar a Arbúcies, on ens "jalem" uns entrepans boníssims que ha portat la Txell, visita de cortesia als "ambulancierus"i amunt que ens queden kilòmetres de pujada!

La pujada... doncs dura! i aquest parell corren que se les pelen! jo afogadíssima darrere seu intento atrapar-los, però quan els tinc... aixxx se m'escapen altre cop!!!
La Txell porta el mapa... i ens ensenya un collet macu macuuu jajajaja ;-) (no faré més comentaris al respecte! eh Txell? )

Aquesta nit canviem les furgos de lloc, i les portem a Sant Marçal! per fer l'endemà el Matagalls!

Dimecres: Sant Marçal - Matagalls - Sant Marçal

(La ruta!)

Jo no sé si és que portava masses dies entrenant (entre la piscina, la sortida a Campdevànol de 6h, córrer... i totes les excursionetes que havíem fet al Montseny...) o què... però arribar al Matagalls em va costar mooolts esbufecs i esbufegades. El camí està tot senyalitzat, és un GR sense pèrdua.


Hi ha el Coll Pregon, que a l'estiu hi torno (sí o sí) a fer-hi un pícnic, bivac o el que sigui, perquè el vaig trobar realment impressionant! 

  




I baixant... no podia faltar-hi una guerra de fulles!! Aquí a casa, encara de tant en tant me'n salta alguna que s'ha quedat enganxada!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada