dimecres, 5 de gener del 2011

Estimats REIS MAGS D'ORIENTació

ESTIMATS REIS MAGS D'ORIENTació,


Us demano que a part de molta neu, porteu una bona pila d'inscripcions al circuit-O neu, ja que tinc unes raquetes noves i tot i que ja les he pogut estrenar, vull provar-les als circuits-O Neu ja!!

Un frontal nou tampoc m'aniria gens malament, els meus amics d'ORIENTació tenen uns frontals que quan l'encenen... jo ja puc anar apagant el meu per no fer més el ridícul...

Vull moltes fites, mapes nous i de qualitat, doncs aquest any estreno categoria i vull tenir excuses per dir que m'he perdut!! que no es noti la meva inexperiència, vaja...

No us demanaré de fer un paper als campionats com el que vaig fer l'any passant, tampoc cal, però si pot ser... que aquest any no ens desqualifiquin als relleus! per favor! o almenys que la il·lusió de creuar la línia de meta ens pugui durar més de 10 minuts! perdoneu... però algú ho havia de dir!

També tinc unes bambes velles que cada cop que les utilitzo, acabo al fisio.... si no em podeu portar unes bambes noves... almenys alguns vals pel fisio! ah! i molta paciència per quan em té hores ficada a la màquina... que aquest any n'he acabat farta!
Parlant de paciència... a la meva mare, porteu-li la de cada any, que em va molt bé quan vaig a fer algun raid perquè no pateixi!

Sé que aquest any no m'he portat massa bé, com cada any, però això no canviarà a part que em porteu una mica de seny, però al ritme que he començat l'any amb el dentista sembla que cada cop en tindré menys. Per cert, us podeu emportar el queixal que em desperta cada nit, i que em fa anar dopada tot el dia, perquè així, no el necessito per res, a canvi em porteu qualsevol cosa que em pugui servir per la rogaine de 24h que vull fer, per exemple, una mica menys de son (la que m'està traient aquest dies està bé!).

Els meus pantalons "irrompibles" de l'equipació, sembla ser que en el meu cas són "rompibles" per tant, què us sembla una bona pila de pedaços? que siguin blancs i taronges, així vaig col·locant fites escampades i per l'any vinent ja tindré l'arbre de Nadal fet.

Amb un any he petat la suspensió de la BTT dues vegades, no demanaré una bici nova ni una suspensió nova... però si se'm torna a trencar, que sigui perquè hi ha hagut una bona pila de circuits de BTT-O... Finalment no em caldrà un portamapes nou, perquè ja en tinc un, a més he pogut comprovar que si torno a sortir volant de la bici, aguanta bé, per tant en faig prou!

Què us sembla si quan us vingui a veure amb el meu fanalet de fita gegant, envers de tirar-me caramels em tireu barretes energètiques??... és que pels raids en gasto moltes... i els caramels encara em faran tornar al dentista!

Ah! i els patins que em vau dur fa uns anys... si voleu us els podeu endur... n'he hagut de comprar uns de nous, perquè vaig cremar les rodes en un raid... (Això us passa per comprar barat!). Les lesions i els 2kg que he posat de més, per la temporada que bé, tampoc ho necessitaré, també us ho podeu endur!

Quedem així, ok?
Mooltes gràcies!
La goodmorning.

PD: Per cert, potser no trobeu el meu lloc al sofà, amb les dues feines que tinc i la que faig per voluntat pròpia, no tinc temps per reposar... o sigui que ho haureu de deixar a on pugueu. A terra està més que bé.

PD2: No tinc mapa d'ORIENTació per arribar a casa, però entre Google, i amb el que sou espavilats, no us costarà trobar-ho ;-)

3 comentaris:

  1. La paciencia crec ke amb farà falta, amb el ritma que portes!!!! gràcies per demanar-la je je!!!

    ResponElimina
  2. Ostres! Déu ni dó!! Bé, intentaré fer el que pugui... però no et prometo res... ;)

    Melcior

    ResponElimina
  3. Jo tb havia pensat en demanar vals pel fisió...he acabat demanant però el kit de llicències federatives :)

    La que algún dia a la vida JURO fer alguna cursa de raquetes-O. Jolines!
    Mariikins.

    ResponElimina