divendres, 8 d’octubre del 2010

Els dos dies d'Osona, riem-ne plegats!

Divendres surten les hores de sortida, bé, totes menys les d'uns quants, i entre aquests quants, jo. No surto a les llistes, ni dissabte, ni diumenge, ni rastre. Miro les inscripcions i estic inscrita, a més, recordo que aquest cop vaig ser la primera a inscriure'm, i ho faig fer directament a les dues curses…. Des de l'organització em diuen que tenen problemes, i que de seguida que sàpiguen alguna cosa m'ho diuen, però a l'hora d'anar a dormir jo encara no sé l'hora, o sigui que hauré de ser a primeríssima hora a la taula d'inscripcions… i ja em veig a venir que em faran sortir tard, última? bé… comencem bé.

Preparo l'equipació, el forro, la gorra, la samarreta, els mitjons, el tanga d'aligots (aquest que no hi falti), i els pantalons? on són els pantalons??? pff aquest cop  ni la mama rentadora, ni la mama estenedora, ni la mama que ho plega, ni la mama que ho endreça (aquest últim falla sovint) no ha funcionat… ha fet vaga general també??? Eh! però no passa res, li perdono! amb tota la pila d'anys que faig orientació i és el primer cop que no tinc equipació neta, bé, potser el segon!

O sigui, que sense hores de sortida, i sense equipació (opto per la del Catalunya), i a les 9 del matí, em presento a la taula d'inscripcions. Quan porto una bona estona de cua (encara mig adormida i ben avorrida) em diuen que el meu dorsal està penjat i que ja tinc l'hora. Recullo, i efectivament, no surto fins les 11 casi, i diumenge no surto fins les 12… ufff

Total, que quan són casi les 11 me'n vaig a la sortida, em donen mapa, compte enrere… i cap al triangle. Aquí ja començo malament, haig d'anar cap al llom que em queda a la dreta, i vaig al de cap a l'esquerre, però no us ho perdeu perquè em lliga tot el que veig amb el mapa… fins…. que deixa de lligar! i torno al triangle com si no hagués passat res. A la 2, la torno a fallar, ha d'estar en una rasa, i de lluny veig una fita en una rasa, però quan hi sóc.. no és meva…i veig de seguida la on és el coi de rasa que estic al mapa, giro el cap i veig la meva, està molt a prop i segons la descripció de controls en elements iguals, quins nassos! A partir d'aquí… doncs anar fent!

(no em pregunteu com m'ho vaig fer lligar, però em lligava)

Dino per allà amb altres pajarracus (Aligots), i espero a que sigui l'hora d'anar a fer el kayak, amb la penya del Farra, del COB, la barrufet… etc etc…
Quan vaig a buscar el cotxe… sorpresa! li han fet un petó tirant a morrejada amb llengua!! papers, carnets…. i sense poder obrir porta me'n vaig cap a Sau.

Tarda de kaiak, que necessitaria una altra crònica sencera per explicar-ho tot i que dubto que faci perquè ja estaré cansada d'escriure. Us poso com a resum la portada del pront-O que he editat per l'ocasió i ja en feu prou!

(Edició especial Kayaking de la pront-O)

Diumenge, a les 8 ja estic esperant que em passin a buscar, no surto fins les 12, o sigui que el matí és bastant avorridot. Tinc temps de passejar per la fira unes 50 vegades anant i tornant. 

Quan és l'hora vaig cap a la sortida, i me n'adono que no he ni escalfat.. sort que tenim un tallet que podem córrer una miqueta…
Ja abans de començar sabia que seria una cursa tècnica, i que s'havia d'estar al lloro en cada moment del mapa i no despistar-se, o sigui que per entrar a mapa, prefereixo fer una mica de volta cap a la 1, però assegurar-la, em surt bé. Per la segona intento fer el mateix, i també bé. Però la tercera…. ja m'hi enganxo uns 5 minuts més del compte… sóc incapaç de distingir un arbust verd, d'un altre arbust verd!! són com els xinos! tots iguals!!

(expliqueu-me com es llegeix això!!)

La resta, anar fent. La meva 7(53) no l'acabo d'entendre… la 8 faig tàctica que li diré "robocop", que consisteix en talonar (comptar les passes) cada canvi de rumb (seguir la direcció que toca amb l'ajuda de la brúixola) , i sort que ho faig així perquè sinó encara m'estaríeu buscant a mi, i jo a la fita…  
Una altra fita al mig de la fira esquivant la gent… que quan estàs posant l'sportident a la base, et diuen: és aquí!!!! (sort... sinó no la veig...)

I la  resta de cursa… anar fent…

2 comentaris:

  1. Goodmorning! Totalment d'acord! Els "xinosverds" eren refotudament iguals! grrr...serà aquest?...mmm...NO...I aquest?...mmm...tampoc!...joliiiiines i aquell??? uiiii NO LA TROBO! GRRR...FITA NO TE ESCONDAS MÁS O NO JUEGO!!!
    Apunt Pront-O, aiiii si a la truita de Navalcán en comptes de patates-rocs, hi haguéssin fotut els bolets d'en Barrufet, otro gallo cantaría!! (GRANS MOMENTS-O GUD! :) )

    ResponElimina
  2. x cert! sóc la famosilla-o que no et farà tieta :) mariikins.

    ResponElimina